Szeretettel köszöntelek a DXN kávé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
DXN kávé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a DXN kávé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
DXN kávé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a DXN kávé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
DXN kávé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a DXN kávé közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
DXN kávé vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg háztartási keksz
főzött kávé
1 dl cukor
10 dkg vaj
darált dió
Elkészítés:
A vajat keverjük ki cukorral, majd pedig ízesítsük lefőzött kávéval. Olvasszuk meg a kikevert kávés vajat, s adjuk hozzá az apróra tört kekszdarabokat. Lassú tűzön kevergessük, szórjunk még hozzá kevés darált diót, hogy sűrű állagú kekszes krémet kapjunk. Utólagosan még ízesíthetjük kávéval, cukorral. Öntsük őzgerincformába a masszát és fedjük be kekszdarabokkal. Tegyük hűtőbe, s pár óra után kivehetjük és tálalhatjuk :-)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!